Fietsaccessoires

Naast nieuwe fietsen, gebruikte fietsen en reparatie, heeft u bij Rijwielhuis Westerkamp ook ruime keuze uit diverse accessoires voor uw fiets, onder meer:

  • Fietstassen, van de merken Beck, Willex en FastRider.
  • Regenkleding van het merk AGU,
    eventueel kunt u de fietskleding in onze winkel komen passen,
  • Kilometertellers,
  • Kettingsloten,
  • Fietsverlichting,
  • Alles voor uw (Gazelle) fiets

Het kan voorkomen dat een artikel niet op voorraad is, dan kunnen wij het gewenste artikel voor u bestellen en vrijwel altijd de volgende dag al leveren!

Fietsverzekering

Wij raden onze klanten altijd aan een fietsverzekering af te sluiten. Fietsen zijn nou eenmaal gewild roversgoed! U kunt een verzekering afsluiten bij Rijwielhuis Luuk Westerkamp. Wij werken samen met Enra verzekeringen. Verzekeringsmaatschappij ENRA hanteert prima voorwaarden, en wij hebben de ervaring dat ENRA bij schade of diefstal snel tot uitkeren overgaat. Kijk voor de fietsverzekeringsvoorwaarden op www.enra.nl.

Gazelle Groningen servicekaart voordeel

Bij aanschaf van een nieuwe fiets krijgt u een servicekaart voor de fiets, zodat wij uw nieuwe fiets het eerste jaar 3 x terug zien voor controle. Uw fiets wordt dan weer helemaal nagekeken en, waar nodig, hersteld. Zo blijft u met een hoop plezier en gemak fietsen. De eerste controlebeurt is gratis, voor de tweede en derde controle beurt betaald een een gereduceerd tarief.

Gratis Lucht voor uw Slappe Band

Fietst u op uw velgen? Gaat het fietsen zwaar? Tijdens openingstijden kunt u gratis gebruik maken van onze automatische fietspomp.

AXA sleutelservice

Bij verlies van uw fietssleutel kunt u een originele fietssleutel bestellen via de sleutelservice van AXA. De sleutel wordt dan rechtstreeks bij u thuis afgeleverd. Kijk op Axa Sleutelservice

Niet in staat om uw fiets te brengen?

In sommige gevallen kunnen we ook de fiets bij u op komen halen voor reparatie of controle.

Reacties zijn gesloten.